Mediefolk:

Aurora Brækhus og Mats Løvstad har funnet seg et nytt hjem etter nedbemanningen i ABC Nyheter. Begge går til FriFagbevegelse.
Aurora Brækhus og Mats Løvstad har funnet seg et nytt hjem etter nedbemanningen i ABC Nyheter. Begge går til FriFagbevegelse.

LO Media ansetter to fra ABC Nyheter

Skal jobbe i FriFagbevegelse.

Publisert Sist oppdatert

FriFagbevegelse har ansatt Mats Løvstad (35) og Aurora Brækhus (40) fra ABC Nyheter, skriver LO Media i en pressemelding.

Løvstad begynner som frontredigerer, mens Brækhus skal inn i et vikariat som journalist. Begge begynner i august og slutter i ABC Nyheter etter å ha vært der i henholdsvis ni og 16 år.

– Vi hadde en stor bunke med mange godt kvalifiserte søkere. De to som er ansatt har solid redaksjonell bakgrunn, og vil utfylle de medarbeiderne vi har i redaksjonen på en god måte, så vi er veldig fornøyde med å få disse to inn i LO Media, sier Tore Ryssdalsnes, ansvarlig redaktør i FriFagbevegelse og daglig leder i LO Media, ifølge pressemeldingen.

I tillegg til de to fra ABC Nyheter, har LO Media nylig utvidet staben med en redaksjonell utvikler i en nyopprettet stilling. Ane Bamle Tjellaug begynte 1. juni og kom til LO Media fra jobb som vaktsjef, kommentator og journalist i Vårt Land.

– Med alle disse på plass er vi godt skodd for å fortsette den positive utviklingen for FriFagbevegelse og de andre redaksjonene våre også i andre halvår av 2020, sier Ryssdalsnes.

Powered by Labrador CMS