Mediefolk:

Aurora Brækhus og Mats Løvstad har funnet seg et nytt hjem etter nedbemanningen i ABC Nyheter. Begge går til FriFagbevegelse.
Aurora Brækhus og Mats Løvstad har funnet seg et nytt hjem etter nedbemanningen i ABC Nyheter. Begge går til FriFagbevegelse.

LO Media ansetter to fra ABC Nyheter

Skal jobbe i FriFagbevegelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

FriFagbevegelse har ansatt Mats Løvstad (35) og Aurora Brækhus (40) fra ABC Nyheter, skriver LO Media i en pressemelding.

Løvstad begynner som frontredigerer, mens Brækhus skal inn i et vikariat som journalist. Begge begynner i august og slutter i ABC Nyheter etter å ha vært der i henholdsvis ni og 16 år.

– Vi hadde en stor bunke med mange godt kvalifiserte søkere. De to som er ansatt har solid redaksjonell bakgrunn, og vil utfylle de medarbeiderne vi har i redaksjonen på en god måte, så vi er veldig fornøyde med å få disse to inn i LO Media, sier Tore Ryssdalsnes, ansvarlig redaktør i FriFagbevegelse og daglig leder i LO Media, ifølge pressemeldingen.

I tillegg til de to fra ABC Nyheter, har LO Media nylig utvidet staben med en redaksjonell utvikler i en nyopprettet stilling. Ane Bamle Tjellaug begynte 1. juni og kom til LO Media fra jobb som vaktsjef, kommentator og journalist i Vårt Land.

– Med alle disse på plass er vi godt skodd for å fortsette den positive utviklingen for FriFagbevegelse og de andre redaksjonene våre også i andre halvår av 2020, sier Ryssdalsnes.

Powered by Labrador CMS