24-åringen Elise Rønningen har vært tilknyttet Adresseavisen de to siste årene.
24-åringen Elise Rønningen har vært tilknyttet Adresseavisen de to siste årene.

Elise Rønningen fast ansatt i Adresseavisen: – Stort journalistisk talent

Har allerede markert seg med reportasjeserien «Send nudes».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

- Jeg er veldig takknemlig for at de gir meg sjansen og tror dette kan bli veldig bra. Så langt har jeg hatt en bratt læringskurve i redaksjonen, og jeg føler jeg blir veldig godt tatt vare på. I tillegg får jeg gjøre en god del morsomme ting, sier Elise Rønningen til Journalisten.

– Jeg håper jeg får fortsette med det, sier hun videre.

24-åringen er nettopp fast ansatt i Adresseavisen etter å ha vært tilknyttet avisen de to siste årene. I vår fullførte hun bachelorgraden i journalistikk ved Høyskolen Kristiania.

– Hun har vist at hun er et stort journalistisk talent. Det er viktig å ta vare på og utvikle det talentet videre, og jeg tror hun kan bli en veldig god bidragsyteri Adressa fremover, sier Kjell-Ivar Myhr, leder for Dagsorden-avdelingen i avisen.

Rønningen har allerede markert seg med reportasjeserien «Send nudes». Den omhandler unge jenter og kvinner som sender nakenbilder av seg selv til andre. Rønningen har problematisert flere deler av fenomenet, blant annet i en lengre reportasje om 13-åringen Nora. Hun sendte flere tusen nakenbilder til andre i løpet av de neste årene, og mistet til slutt kontroll.

– Responsen har vært utrolig god. Det har blitt veldig bra lest og har lang lesetid. Det er veldig artig å få holde på med noe sånt, og at min nærmeste leder turte på satse på min idé, sier Rønningen.

Powered by Labrador CMS