Mediefolk:

Andrea Tiltnes rykker opp og blir debattansvarlig. Fatima Almanea, som i dag er spaltist, blir ny debattjournalist.
Andrea Tiltnes rykker opp og blir debattansvarlig. Fatima Almanea, som i dag er spaltist, blir ny debattjournalist.

Andrea tar over debattansvaret i Adresseavisen. Med Fatima som ny debattjournalist

Politisk redaktør skryter av det nye teamet.

Publisert Sist oppdatert

Andrea Tiltnes er ny debattansvarlig i Adresseavisen, mens Fatima Almanea ny debattjournalist, skriver Adresseavisen i en pressemelding.

Tiltnes har siden i vår jobbet som debattjournalist i Adresseavisen. Hun kom fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig ved Det humanistiske fakultet ved NTNU. Hun har tidligere vært kommunikasjonsansvarlig ved Cardiac Exercise Research Group (CERG).

36-åringen har bred journalistisk erfaring, blant annet fra Adresseavisen, Høgskoleavisa og Nordlys.

– Tiltnes har imponert meg i tiden hun har vært hos oss, og jeg er utrolig glad for at hun nå skal lede vår debattsatsning framover, sier politisk redaktør Siv Sandvik i pressmelding.

Fatima Almanea blir ny debattjournalist. 26-åringen er for tiden spaltist i avisa, og har tross unge alder deltatt i samfunnsdebatten i en årrekke.

Almanea studerer jus, og har siden 2019 jobbet som rådgiver i Verdal kommune. Hun ble i 2015 valgt inn i kommunestyret i Verdal for Ap. Almanea er i permisjon fra jobb og politiske verv, og oppholder seg nå i Irak der hun arbeider med bistandsorganisasjonen hun har stiftet i landet, skriver Adresseavisen i pressemeldingen.

– Vi gleder oss veldig til å få henne med på laget fra sommeren av. Almaneas bakgrunn som samfunnsdebattant kommer godt med når hun skal finne nye stemmer som kan bidra i debatten i Midt-Norge, sier Sandvik.

– Hun har stått i stormen selv, og vet hva som skal til for å at folk skal finne motet til å fortelle sine historier og si hva de mener.

Berit Baumberger, som har vært debattansvarlig i Adresseavisen siden 2019, tar nå et halvt års permisjon i utlandet før hun returnerer som journalist i Dagsorden-redaksjonen i avisa.

– Baumberger har løftet debattstoffet i Adresseavisen, særlig med tanke på den digitale satsningen og arbeidet med å hente inn nye og yngre stemmer, sier Sandvik

Powered by Labrador CMS