Mediefolk:

Ole-Fredrik Lambertsen vender tilbake til sin fødeby, Trondheim. Der skal han jobbe med Trd.by.
Ole-Fredrik Lambertsen vender tilbake til sin fødeby, Trondheim. Der skal han jobbe med Trd.by.

Adresseavisen henter Ole-Fredrik Lambertsen fra NRK til Trd.by

Blir en del av satsingen på unge lesere.

Publisert

– Jeg har skikkelig trua på det Trd.by gjør og skal gjøre, sier Ole-Fredrik Lambertsen.

I dag ble det kjent at 27-åringen er ansatt som ny journalist i Trd.by. Han kommer fra fast jobb som multimediajournalist i NRK i Bodø.

Trd.by er en del av Adresseavisens ung-satsing.

– Da Trd.by viste fram satsinga si under NxtMedia-konferansen i november, ble jeg både imponert, litt sjalu og gira på å bidra. Det er trist å forlate NRK Nordland, men da en stilling i Trd.by plutselig ble utlyst i vår, måtte jeg bare søke, sier Lambertsen i en pressemelding.

Han har tidligere jobbet som journalist i VGs satsing mot unge, nyhetsappen Peil.

– Jeg gleder meg, og det blir storveis å komme hjem til fødebyen igjen.

Lambertsen har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Nordland. Han har også bakgrunn fra Aftenposten, Universitas og Radio Nova.

Adressas utviklingsredaktør Christer S. Johnsen sier ifølge pressemeldingen at han gleder seg til å se Lambertsen i aksjon.

– Å få Ole-Fredrik med på Trd.by-laget er kjempespennende. Vi vet at journalistikken blir mer og mer visuell og har ambisjoner om å løfte oss ytterligere for å nå målgruppen enda bedre. Hans multimediale bakgrunn og analysedrevne tilnærming passer godt med erfaringene vi har gjort oss rundt hva som kreves for å nå de brukerne vi ønsker å treffe.

Powered by Labrador CMS