Mediefolk:

Guro Flaarønning slutter i Journalisten og starter i Nationen i mars 2021.

Guro Flaarønning går fra Journalisten til Nationen

Ser fram til å skrive om klima, handel og de politiske spenningene i sentraliseringsdebatten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Journalisten-journalisten Guro Flaarønning har fått jobb i Nationen.

Hun har jobba i Journalisten siden august 2018.

– Det har virkelig vært lærerikt å jobbe i Journalisten. Man blir skjerpa av å ha så dedikerte lesere og profesjonelle kilder som vi har, sier hun.

– Det har vært spesielt meningsfylt å skrive om arbeidsforhold i mediebransjen, som er et felt det er vanskelig for pressen å dekke selv.

Flaarønning starter i Nationen i mars 2021. Hun synes det er synd å dra fra gode kollegaer i Journalisten, men ser fram til å skrive om andre temaer hun lenge har vært interessert i.

– Jeg vil gjerne skrive om klima, handel og de politiske spenningene i sentraliseringsdebatten. Akkurat nå gleder jeg meg veldig til å dekke neste års stortingsvalg som Nationen-journalist.

Journalisten-redaktør Roger Aarli-Grøndalen skjønner godt at Nationen har ansatt Flaarønning.

– Guro vil bli savnet. Hun har bidratt med flere av våre viktigste saker det siste året. På vårparten hadde hun hovedansvaret for vår serie om NRKs bruk av midlertidig ansatte - og hun har også hatt en nøkkelrolle i vår dekning av sms-mobbing og arbeidsmiljø i Dagens Næringsliv.

Redaktøren forteller videre at to nyansettelser vil bli offentliggjort i løpet av kort tid.

Flaarønning har journalistutdannelse fra Oslo Met, og har hatt kortere vikariater i blant annet NRK, Klassekampen og Adresseavisen før hun begynte i Journalisten.

Powered by Labrador CMS