Mediefolk:

Siv Sandvik (37) er ny politisk redaktør i Adresseavisen

Starter umiddelbart.

Publisert Sist oppdatert
Foto: Privat
Foto: Privat

Tirsdag ble det klart at Siv Sandvik overtar jobben som politisk redaktør etter Tone Sofie Aglen, som i vår ble politisk kommentator i VG.

- Vi har hatt en omfattende ekstern prosess med mange gode søkere, så det er ekstra hyggelig at den beste kandidaten allerede jobber i Adresseavisen, sier sjefredaktør Kirsti Husby, ifølge adressa.no.

Sandvik kom til Adressavisen i vår fra jobben som politisk journalist i NRK, hvor hun har vært i åtte år. Hun har tidligere vært ansatt i Adresseavisen i tre år og har også journalistisk erfaring fra Fædrelandsvennen og Kanal 24.

Sandvik er utdannet journalist ved The University of Queensland og har også en master i politisk journalistikk fra Columbia University.

Hun har de siste månedene jobbet som kommentator i Adresseavisen.

- Siv har imponert meg i måten hun har håndtert sin helt nye rolle som kommentator på. I løpet av få måneder har hun blitt en tydelig stemme i våre kanaler og samtidig vært tilstede både i lokale og nasjonale medier gjennom valgkampen. Hun er svært kunnskapsrik, skriver godt og er flink både til å analysere og forklare politiske prosesser for leserne. Jeg er sikker på at hun vil bli en tydelig stemme for Adresseavisen og en god leder av kommentar- og debattavdelingen, sier Husby, ifølge Adressa.

Powered by Labrador CMS