Mediefolk:

Aftenpostens korrespondent Tor Arne Andreassen på jobb i Mosul sammen med Afshin Ismaeli. Foto: Ala Hushyar Tayyeb / Aftenposten
Aftenpostens korrespondent Tor Arne Andreassen på jobb i Mosul sammen med Afshin Ismaeli. Foto: Ala Hushyar Tayyeb / Aftenposten

Afshin Ismaeli ansatt som journalist i Aftenposten

Får fast stilling etter frilansjobbing i Midtøsten.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten har ansatt Afshin Ismaeli (33) som journalist i utenriksredaksjonen.

Ismaeli har vært tilknyttet Aftenposten som frilanser siden 2017. Sammen med Aftenpostens korrespondent Tor Arne Andreassen er han to ganger hedret med IR-diplom for arbeidet i Midtøsten.

Aftenpostens nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen sier Ismaeli har markert seg med eksklusive historier fra regionen i tett samarbeid med Aftenpostens korrespondent.

– Afshin har svært gode kilder, nettverk og lokalkunnskap om Midtøsten og sikrer en journalistisk tilstedeværelse i et av verdens mest krevende konfliktområder. For Aftenposten er det viktig å gi leserne forklaring, innsikt og analyse slik at de blir best mulig i stand til å forstå regionen. Afshin Ismaeli gir et viktig bidrag til det, sier Strøm-Gundersen.

Afshin Ismaeli har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo og en bachelorgrad i engelsk språk og litteratur fra Salahaddin University i Erbil. I tillegg til norsk og engelsk behersker han arabisk, persisk og kurdisk.

33-åringen er opprinnelig fra Iran. Han er bosatt på Romerike

Powered by Labrador CMS