Christina Pletten er én av flere journalister som nå blir fast ansatt i Aftenposten. For øyeblikket fungerer hun som avisas USA-korrespondent. Foto: Aftenposten

Aftenpostens profilerte USA-korrespondent er ansatt i fast stilling

Ansetter en rekke journalister.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aftenposten ansetter en rekke journalister i faste stillinger, melder avisa selv i en melding. De fleste nye faste ansettelsene er allerede tilknyttet redaksjonen som frilansere eller vikarer.

Christina Pletten (50) er for tiden Aftenpostens «stringer » i USA. Hun har bakgrunn som featurejournalist, utenriksjournalist og redaksjonell leder i Bergens Tidende, og blir nå fast ansatt nyhetsjournalist.

Daniel Røed-Johansen (25) har jobbet som vikar i Aftenposten siden han var 19 år, tilknyttet sportsredaksjonen, økonomi og internasjonal politikk. Han blir nå fast ansatt som nyhetsjournalist.

Torgeir Strandberg
Nicolas Bergh

Kjetil Magne Sørenes (35) er ny fast ansatt nyhetsjournalist for politikk, og kommer fra tilsvarende stilling i Klassekampen. Han har også bakgrunn fra Dagbladet og Finnmarken.

Anders Veberg (28) er ny fast ansatt nyhetsjournalist for kultur, og har også tidligere jobbet i Aftenposten Kultur, samt NRK P3, Framtida.no og Universitas.

Anders Veberg
Daniel Røed-Johansen

Nicolas Bergh (26) er ansatt som journalist i Aftenposten Junior. Nicholas har flere års erfaring som vikar i Aftenpostens sportsredaksjon og i 100%Sport. Han begynte i Junior i mars.

Jørgen Arnor G. Lom (31) er ansatt som kreativ utvikler. Han jobber i dag som Tech Lead / seniorutvikler i Bergen og flytter snart til Oslo for å begynne i Aftenposten.

Torgeir Strandberg (28) er ansatt som visuell journalist. Han har har tidligere vært vikar i Aftenposten, og jobber for tiden i NRK.

Powered by Labrador CMS