Mediefolk:

Aftenposten styrker innenriksavdelingen med tre nye journalister. Fra venstre Anine Hallgren, Åshild Langved og Torkjell Trædal.
Aftenposten styrker innenriksavdelingen med tre nye journalister. Fra venstre Anine Hallgren, Åshild Langved og Torkjell Trædal.

Aftenposten henter journalister fra DN, TV 2 og Khrono

– Treffer midt i blinken av hva Aftenposten skal være.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten styrker innenriksavdelingen med tre nye journalister: Anine Hallgren, Åshild Langved og Torkjell Trædal.

- Disse reporterne treffer midt i blinken av hva Aftenposten skal være. De stiller med sterke og etablerte kildenettverk, sterk fagkunnskap, nyhetsteft og solid formidlingsevne. Jeg er sikker på at abonnentene vil få glede av disse ansettelsene raskt, sier sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, i en pressemelding.

Anine Hallgren har de siste 15 årene jobbet i TV 2. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder for hovedsendingene i kanalen. Hallgren har som reporter jobbet med helse, skole, politikk og økonomi.

Hun har utmerket seg blant annet med artikkelserien om Thea Steen og systemsvikt når det gjelder prøvetaking for livmorhalskreft. Hallgren har tidligere jobbet i NRK.

Åshild Langved har jobbet i Dagens Næringsliv siden 2013. Her har hun de siste årene hatt hovedansvar for å følge oljefondet og har avdekket mangler ved ansettelsen av Nicolai Tangen som ny oljefondsjef.

Langved har tidligere jobbet i NTB, Dagsavisen, Klassekampen og Tønsbergs Blad.

Torkjell Trædal kommer fra Khrono, der han har drevet undersøkende journalistikk innenfor høyere utdanning og forskning. Det siste året har han blant annet stått bak en avsløring av falske universiteter.

Trædal har også fungert som digital prosjektleder og vaktsjef, og har tidligere jobbet i Politiforum, bladet Utdanning, NRK og Dagbladet.

- Vi er glade for at så mange kompetente journalister trekkes mot Aftenposten for tiden, men det betyr også at det er tøff konkurranse om jobbene, sier Trine Eilertsen

Powered by Labrador CMS