Konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted og sjefredaktør Espen Egil Hansen i Aftenposten. Foto: NTB Scanpix
Konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted og sjefredaktør Espen Egil Hansen i Aftenposten. Foto: NTB Scanpix

Aftenposten og Schibsted slår sammen sine teknologisatsinger

Ønsker å sette ny standard.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Teknologisatsningene Aftenposten A-tech og Schibsted Future Report fusjonerer. Det skriver Schibsted i ei pressemelding.

Den nye satsinga får navnet Rethinking, og blir en felles arena og en årlig konferanse for det digitale og teknologiske fagmiljøet i Schibsted. Det første arrangementet skjer i desember i år.

Med Rethinking ønsker Schibsted å sette en ny standard for hvordan man snakker om fremtidsrettet teknologi, ifølge pressemeldinga.

Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, er stolt over den tunge teknologikompetansen i selskapet.

– Vi i Schibsted drives av innovasjonsvilje og nysgjerrighet for hvordan teknologi kan gi oss gode verktøy for jobben vi skal gjøre, sier hun, ifølge pressemeldinga.

– Ny teknologi kan høres spennende og morsom ut, men det er først når den er tatt i bruk at vi ser om det var en gimmick eller om det har et reelt potensiale til å endre hverdagen vår i positiv retning. Å få være så tett på både utvikling og bruk av teknologiske nyvinninger som jeg er her i Schibsted er inspirerende, sier hun.

Aftenposten har i fem år arrangert A-tech. Sjefredaktør og administrerende direktør Espen Egil Hansen gleder seg over å få Schibsted Future report med på laget.

– Aftenposten har selv vært gjennom en dyp transformasjon hvor vi har endret alle sider av vår drift fra arbeidskultur til verktøy, forretningsmodell og til måten vi formidler vår journalistikk, sier Hansen.

Powered by Labrador CMS