Mediefolk:

– Jeg er strålende fornøyd med å bli ansatt i Aftenposten som kommentator og gleder meg voldsomt., sier Nazneen Khan-Østrem.
– Jeg er strålende fornøyd med å bli ansatt i Aftenposten som kommentator og gleder meg voldsomt., sier Nazneen Khan-Østrem.

Nazneen Khan-Østrem går tilbake til journalistikken. Blir Aftenpostens nye Oslo-kommentator

Gjør comeback i Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten ansetter Nazneen Khan-Østrem (52) som ny Oslo-kommentator, skriver avisen i en pressemelding.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av Oslo og endringene byen står oppi. Jeg er like supernysgjerrig på byens politiske prosesser som jeg er på den fysiske utformingen av en holdeplass og på hvordan utviklingen i byen henger sammen med internasjonale trender, sier Khan-Østrem ifølge pressemeldingen.

Khan-Østrem kommer til Aftenposten, hvor hun også tidligere har jobbet, fra stillingen som forlagsredaktør for sakprosa i Aschehoug.

Hun har også bakgrunn fra Rock Furore, NRK, NTB, Dagens Næringsliv og Klassekampen. I ti år var hun høyskolelektor ved journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo, nå Oslo Met. Hun har også en master i internasjonale relasjoner fra London School of Economics.

– Jeg er strålende fornøyd med å bli ansatt i Aftenposten som kommentator og gleder meg voldsomt. Jeg får muligheten til å jobbe sammen med de beste folkene, så dette er en drømmesituasjon for meg.

Khan-Østrem er født i Nairobi, og vokste opp i Storbritannia og Flekkefjord. Hun har gitt ut bøkene Min hellige krig og London - blant gangstere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet.

– Khan-Østrem har et boblende engasjement for Oslo. Hun har stor kunnskap om urbane trender og byutvikling. Hun har mangfoldig journalistisk bakgrunn og sterke analytiske evner, sier Aftenpostens politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim.

Han legger til:

– Khan-Østrem vil styrke og utfylle Aftenpostens meningsjournalistikk. Jeg er overbevist om at hun vil bli en markert, spennende og viktig stemme i debatten om Oslo, sier Alstadheim.

Powered by Labrador CMS