Mediefolk:

– Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, sier Sigrid Gausen, som har vikariert i Aftenposten siden nyttår.
– Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, sier Sigrid Gausen, som har vikariert i Aftenposten siden nyttår.

Sigrid Gausen ansatt som ny politisk reporter i Aftenposten

– Et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten melder i dag at Sigrid Gausen (26) ansatt som ny politisk reporter i avisen.

– Sigrid er et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter. Vi er inne i et spennende valgår og er veldig glade for å ha Sigrid med på laget, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, i en pressemelding.

Gausen er fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun har journalistisk bakgrunn fra NRK, Dølen og Bergens Tidende. Fra årsskiftet har hun vært vikar i politisk gruppe i Aftenposten.

– Å få jobb i Aftenposten er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Aftenposten har et unikt fokus på forklarende journalistikk, som er spesielt viktig i politiske nyhetssaker, sier Gausen.

– Jeg håper jeg kan bidra med journalistikk som kan gjøre det lett for lesere, kanskje spesielt unge lesere, å engasjere seg i politisk stoff.

Powered by Labrador CMS