– Saken kommer til å bli etterforsket. Men vi er i en tidlig fase, sier etterforskningsleder Karoline Engesland til Agderposten.
– Saken kommer til å bli etterforsket. Men vi er i en tidlig fase, sier etterforskningsleder Karoline Engesland til Agderposten.

Politiet skal etterforske lekkasjer til medier

Politiet i Setesdal har besluttet å starte etterforskning etter at en varslingsrapport ble lekket til mediene.

Publisert

Det er Agderposten som får bekreftet at Setesdal lensmannsdistrikt åpner etterforskning. Ifølge avisen anmeldte ordfører i Bykle kommune, Jon-Rolf Næss, forholdet etter at en hemmelig varslingsrapport ble lekket til mediene.

Kommunedirektør i Bykle, Karlina Sloth Grindland, ble i rapporten renvasket for trakassering, baksnakking, hersketeknikk og brudd på etiske retningslinjer, ifølge Agderposten.

Agderposten har fått avslag på innsyn i varslingsrapporten, men har klaget avslaget inn for Statsforvalteren i Agder. I mellomtiden varsler politiet flere avhør.

– Saken kommer til å bli etterforsket. Men vi er i en tidlig fase. Vi vil foreta taktiske etterforskningsskritt og gjennomføre en del avhør. Så får vi se hva det bringer. Mer er det ikke å si på nåværende tidspunkt, sier etterforskningsleder Karoline Engesland til Agderposten.

Powered by Labrador CMS