Mediefolk:

Øystein Bjerkestrand går inn i en nyopprettet stilling som digitalredaktør i Agderposten. Foto: Tore Ellingsen/Agderposten
Øystein Bjerkestrand går inn i en nyopprettet stilling som digitalredaktør i Agderposten. Foto: Tore Ellingsen/Agderposten

Øystein Bjerkestrand er ansatt som digitalredaktør i Agderposten

Går inn i nyopprettet stilling.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Øystein Bjerkestrand (32) er ansatt i en nyopprettet stilling som digitalredaktør i Agderposten, melder avisen i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med å ha ansatt Øystein i det som blir en nøkkelstilling i Agderpostens digitale satsing, sier ansvarlige redaktør Øyvind Klausen i Agderposten ifølge pressemeldingen.

Bjerkestrand gleder seg til å ta fatt på den nye jobben:

– Først og fremst er dette noe jeg gleder meg enormt til. Det er veldig mye spennende som skjer i Agderposten. Jeg håper å bidra til at Agderposten.no oppleves levende, nyttig og interessant til alle døgnets tider for våre mange faste og nye lesere. Det er dem vi gjør dette for, sier Bjerkestrand.

Redaktørkollegiet: Fra venstre: Redaktør Oddvar Paulsen, nyhetsredaktør Katrine Lia, digitalredaktør Øystein Bjerkestrand og ansvarlig redaktør Øyvind Klausen.
Foto: Tore Ellingsen/Agderposten
Redaktørkollegiet: Fra venstre: Redaktør Oddvar Paulsen, nyhetsredaktør Katrine Lia, digitalredaktør Øystein Bjerkestrand og ansvarlig redaktør Øyvind Klausen. Foto: Tore Ellingsen/Agderposten

Bjerkestrand har vært ansatt i Agderposten siden august 2018, og har erfaring som sportsleder og journalist i NTB.

– Øystein har i løpet av kort tid bidratt med verdifull kompetanse til Agderpostens redaksjon. Agderposten er opptatt av å styrke vår posisjon som den foretrukne nyhetskanalen i regionen og videreutvikle de digitale posisjonene i takt med endrede brukervaner hos både lesere og annonsører, sier Klausen - og legger til:

– Det betyr et enda sterkere fokus på videreutvikling av de redaksjonelle produktene og spesielt de digitale flatene. I dette arbeidet får Øystein en nøkkelrolle.

Sammen med nyhetsredaktør Katrine Lia, redaktør Oddvar Paulsen og Klausen, utgjør Bjerkestrand Agderpostens nye redaktørkollegium.

Powered by Labrador CMS