Mediefolk:

forskning.no henter sin nye debattredaktør, Aksel Kjær Vidnes, fra Forskerforum.
forskning.no henter sin nye debattredaktør, Aksel Kjær Vidnes, fra Forskerforum.

Aksel Kjær Vidnes er ny debattredaktør i forskning.no

Følte at jobben ropte på ham.

Publisert Sist oppdatert

Aksel Kjær Vidnes startet nyåret som debattredaktør i forskning.no. Der skal han lede forskersonen.no, nettavisens satsning på debatt og populærvitenskap.

Vidnes kommer fra Forskerforum, der han var journalist og redaksjonssekretær. Han har også jobbet i Aftenposten og Universitas.

– Det er så bra å få Aksel med på laget. Han har et stort nettverk i akademia og enorm oversikt over spennende debatter og temaer. Koblet med journalistisk teft og godt driv, kan dette bare bli bra, sier redaktør Nina Kristiansen i en pressemelding.

Vidnes sier selv at han følte at denne stillingen ropte på ham.

– Jeg har jobbet med forskning, politikk og meningsbærende journalistikk i en del år, og jeg kunne jeg ikke la muligheten gå fra meg til å få jobbe med dette i en av Norges beste redaksjoner, sier han - og fortsetter.

– Om de siste årene har lært oss noe er det betydningen av fakta og forskning for den offentlige samtalen, men også betydningen av uenighet og debatt om det vi tror vi vet om verden. Jeg håper å kunne bidra til å løfte frem noen av de viktige samtalene og debattene vi må ta i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS