Mediefolk:

Martine Lunder Brenne forlater Egmont Publishing for ny stilling hos konkurrenten Aller Media.

Martine Lunder Brenne blir utviklingsredaktør i Dagbladet

– Jeg gleder meg helt vanvittig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Direktør og redaktør i Egmont, Martine Lunder Brenne (30), blir ny utviklingsredaktør i Dagbladet. Det skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Dette er på så mange måter drømmejobben for meg, og jeg gleder meg helt vanvittig til å ta fatt på den. Den ligger i skjæringspunktet mellom utvikling, redaksjon og salg/marked. Sånn sett er det en av de aller kuleste jobbene man kan få i Medie-Norge - særlig ettersom Dagbladet er blant de friskeste og mest vågale aktørene der ute, sier Brenne ifølge pressemeldingen.

Brenne er i dag direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing, hvor hun også sitter i ledergruppen. Hun har også vært programleder for podkasten God mor, sammen med tidligere VG-kollega Sonia Vold.

30-åringen har også bakgrunn fra VG, hvor hun var leder for MinMote. Hun har i VG også jobbet for nyhetsavdelingen og Rampelys.

Martine Lunder Brenne er gift med Øyvind Brenne, som er utviklingsredaktør i VG.

– Martine er en fremtidsrettet og innovativ leder. Hun har vært med på å utvikle banebrytende satsinger i andre mediehus, og jeg ser frem til å få henne med på laget vårt. Hun er strategisk og har et smittende engasjement, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS