Bjørn Carlsen går fra Dagbladet TV til å bli redaktør for Dagbladet Pluss.

MEDIEFOLK:

Bjørn Carlsen er ny redaktør for Dagbladet Pluss

I tillegg ansettes Jonas Pettersen som ny produktsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bjørn Carlsen er ansatt som ny redaktør for Dagbladet Pluss. I tillegg er Jonas Pettersen ansatt som ny produktsjef.

– Dette blir en vanvittig morsom utfordring. Dagbladet Pluss er en bærebjelke i Dagbladet, både redaksjonelt og økonomisk, og jeg gleder meg stort til å jobbe tett sammen med alle de flinke folkene i redaksjonen framover, sier Carlsen i en pressemelding.

De siste årene har han vært helt sentral i arbeidet med å bygge opp Dagbladets suksess på web-TV. Carlsen kom til Dagbladet i 2019 fra TV2, hvor han blant annet hadde jobbet som redaksjonssjef, produsent, vaktsjef og reporter i nyhetene, og for «Åsted Norge».

Han har også tidligere jobbet i VG, P4, Nettavisen og Telemarksavisa. Han har bachelor i journalistikk fra OsloMet, og er nå i gang med en master i strategi og ledelse ved Universitetet Nord.

– Bjørn Carlsen er svært fremoverlent leder. Han er drivende god både på innhold og strategi, og har et voldsomt engasjement for god journalistikk. Den dyktige redaksjonen i Dagbladet Pluss har voldsom fart for tiden, så dette blir veldig bra, sier Alexandra Beverfjord, ansvarlig redaktør i Dagbladet.

I tillegg ansettes Jonas Pettersen som ny produktsjef for Dagbladet Pluss

– Konkurransen om å tiltrekke seg betalende brukere digitalt har aldri vært hardere. Derfor gleder jeg meg veldig til å bidra til at Dagbladet Pluss blir et enda rikere og mer attraktivt produkt for abonnentene våre i årene framover, sier Pettersen.

Jonas Pettersen går fra stillingen som redaksjonssjef til å bli produktsjef i Dagbladet Pluss.

Han har tidligere erfaring fra blant annet VG og Avisa Nordland. Han har studert journalistikk ved Høgskolen i Bodø, og har tidligere vunnet SKUP-diplom for serien «Kongemakta».

Nå kommer han fra stillingen som redaksjonssjef i Dagbladet Pluss.

– Vi har store ambisjoner for Dagbladet Pluss fremover. Digital brukerbetaling er et felt i rivende utvikling. Jonas Pettersen er svært dyktig, sterk analytisk og ambisiøs på produktets vegne. Med denne ansettelsen skal vi videreutvikle Dagbladet Pluss ytterligere, sier Beverfjord.

Powered by Labrador CMS