Bjørn Carlsen går fra Dagbladet TV til å bli redaktør for Dagbladet Pluss.
Bjørn Carlsen går fra Dagbladet TV til å bli redaktør for Dagbladet Pluss.

MEDIEFOLK:

Bjørn Carlsen er ny redaktør for Dagbladet Pluss

I tillegg ansettes Jonas Pettersen som ny produktsjef.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Carlsen er ansatt som ny redaktør for Dagbladet Pluss. I tillegg er Jonas Pettersen ansatt som ny produktsjef.

– Dette blir en vanvittig morsom utfordring. Dagbladet Pluss er en bærebjelke i Dagbladet, både redaksjonelt og økonomisk, og jeg gleder meg stort til å jobbe tett sammen med alle de flinke folkene i redaksjonen framover, sier Carlsen i en pressemelding.

De siste årene har han vært helt sentral i arbeidet med å bygge opp Dagbladets suksess på web-TV. Carlsen kom til Dagbladet i 2019 fra TV2, hvor han blant annet hadde jobbet som redaksjonssjef, produsent, vaktsjef og reporter i nyhetene, og for «Åsted Norge».

Han har også tidligere jobbet i VG, P4, Nettavisen og Telemarksavisa. Han har bachelor i journalistikk fra OsloMet, og er nå i gang med en master i strategi og ledelse ved Universitetet Nord.

– Bjørn Carlsen er svært fremoverlent leder. Han er drivende god både på innhold og strategi, og har et voldsomt engasjement for god journalistikk. Den dyktige redaksjonen i Dagbladet Pluss har voldsom fart for tiden, så dette blir veldig bra, sier Alexandra Beverfjord, ansvarlig redaktør i Dagbladet.

I tillegg ansettes Jonas Pettersen som ny produktsjef for Dagbladet Pluss

– Konkurransen om å tiltrekke seg betalende brukere digitalt har aldri vært hardere. Derfor gleder jeg meg veldig til å bidra til at Dagbladet Pluss blir et enda rikere og mer attraktivt produkt for abonnentene våre i årene framover, sier Pettersen.

Jonas Pettersen går fra stillingen som redaksjonssjef til å bli produktsjef i Dagbladet Pluss.
Jonas Pettersen går fra stillingen som redaksjonssjef til å bli produktsjef i Dagbladet Pluss.

Han har tidligere erfaring fra blant annet VG og Avisa Nordland. Han har studert journalistikk ved Høgskolen i Bodø, og har tidligere vunnet SKUP-diplom for serien «Kongemakta».

Nå kommer han fra stillingen som redaksjonssjef i Dagbladet Pluss.

– Vi har store ambisjoner for Dagbladet Pluss fremover. Digital brukerbetaling er et felt i rivende utvikling. Jonas Pettersen er svært dyktig, sterk analytisk og ambisiøs på produktets vegne. Med denne ansettelsen skal vi videreutvikle Dagbladet Pluss ytterligere, sier Beverfjord.

Powered by Labrador CMS