Mediefolk:

Miriam Bakkejord har fungert som reportasjeleder siden i fjor, nå får hun jobben fast.
Miriam Bakkejord har fungert som reportasjeleder siden i fjor, nå får hun jobben fast.

Miriam Bakkejord er ny reportasjeleder på Aller Medias kjendisdesk

Vikaren fikk jobben.

Publisert Sist oppdatert

Miriam Bakkejord (29) er i dag ansatt som ny reportasjeleder for Dagbladet og Se og Hørs felles kjendisdesk, skriver Aller Media i en pressemelding.

Bakkejord kom til Dagbladet som journalist i kultur- og kjendisredaksjonen i 2014. Der jobbet hun i vikariater for kulturavdelingen, frem til hun i 2016 ble fast ansatt som reporter for Aller Medias kjendisdesk.

Etter at hennes forgjenger i reportasjelederjobben gikk ut i mammapermisjon i fjor, har Bakkejord vikariert i stillingen.

– Miriam har solid erfaring fra kjendis- og underholdningsjournalistikken, hun er kunnskapsrik og har både sterk vinnervilje og tydelige ambisjoner. Det er ingen dårlig kombinasjon. Hun står dessuten også frem som et av Aller Medias spennende ledertalenter, sier kjendisdesk-redaktør Jonas Jørstad ifølge pressemeldingen.

Bakkejord selv opplyser at lidenskapen for kjendisstoff strekker seg helt tilbake til barndommen:

– Underholdningsjournalistikk er det morsomste og rareste jeg vet om, og har stått mitt hjerte nært helt siden jeg som 6-åring oppdaget Se og Hør på en utedo.

Bakkejord har journalistutdannelse fra Norges Kreative Fagskole og har erfaring både fra Bergens Tidende og Bergen Student-TV.

Hun tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Powered by Labrador CMS