– Det er bred oppslutning på Stortinget om kommersiell allmennkringkasting, så er det opp til politikerne hva en slik avtale skal inneholde, sier TV 2-sjef Olav Sandnes.

TV 2 søker trolig på ny avtale om kommersiell allmennkringkasting

– Vi er spente på hva som kommer og håper å kunne søke på en ny avtale, sier TV 2-sjef Olav Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Når ny avtale om kommersiell allmennkringkasting skal lyses ut, vil det komme enkelte justeringer, opplyser Kulturdepartementet. TV 2 kommer trolig til å søke.

Denne høsten er det ventet at en ny avtale om kommersiell allmennkringkasting skal lyses ut. TV 2-sjef Olav Sandnes sier de trolig er interessert i å søke, skriver Kampanje.

– Det er bred oppslutning på Stortinget om kommersiell allmennkringkasting, så er det opp til politikerne hva en slik avtale skal inneholde. Vi er spente på hva som kommer og håper å kunne søke på en ny avtale, sier Sandnes.

I januar opplyste Medietilsynet at TV 2 i fjor oppfylte de fleste kravene som allmennkringkaster og mottok full kompensasjon på 135 millioner kroner for 2021.

Statssekretær Gry Haugsbakken i Kulturdepartementet sier en ny avtale vil bygge på avtalen TV 2 har hatt de siste årene, at en ny utlysning skal ta inn over seg nye plattformer og seermønstre.

– Den blir ikke kliss lik som den var, men vi skal ta vare på det som kanskje er det viktigste, og det er nyhetsformidlingen, sier Haugsbakken.

Powered by Labrador CMS