Sjefredaktør Ida Eliassen-Coker har gått sammen med komiker Sigrid Bonde Tusvik om å grunnlegge bladet som skal utfordre det etablerte magasinmarkedet. Foto: NTB scanpix

Kvinneblad har fått inn 1 million kroner med folkefinansiering

2000 abonnenter før lansering.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Altså er tittelen på det nye bladet som skal styre unna alt fra retusjering til annonser. Foreløpig har 2000 tegnet abonnement.

Til sammen har en millioner kroner kommet inn i kassa til det nystartede kvinnebladet – på en måned.

Det var på selveste kvinnedagen 8. mars at bladplanene ble kjent, og nå jobbes det på spreng med første utgave som utkommer i juni.

Folkefinansiering gjør det mulig å lansere et helt uavhengig magasin uten forlag, mediehus eller investorer, heter det i pressemeldingen. Her sier sjefredaktør Ida Eliassen-Coker følgende om at så mange allerede har vist interesse:

– Dette viser at norske kvinner ønsker en forandring og at de gjerne betaler for å få et skikkelig kvalitetsmagasin som tar dem på alvor.

Eliassen-Coker har gått sammen med komiker Sigrid Bonde Tusvik om å grunnlegge bladet som skal utfordre det etablerte magasinmarkedet. Hun legger til:

– Vi møter et enormt engasjement og hører hele tiden at dette er noe folk har savnet, og tenkt mye på. Det er gøy å kunne tilby noe så kjærkomment.

Powered by Labrador CMS