Mediefolk:

Karina Rydningen Torberntsson, Maren Wilberg Rostad, Martine Røiseland og Tiril Vik Nordeide har alle fått jobb i Avisa Oslo.
Karina Rydningen Torberntsson, Maren Wilberg Rostad, Martine Røiseland og Tiril Vik Nordeide har alle fått jobb i Avisa Oslo.

Avisa Oslo ansetter Karina, Maren, Martine og Tiril

Går inn i ulike avdelinger.

Publisert Sist oppdatert

Avisa Oslo har ansatt Martine Røiseland, Maren Wilberg Rostad, Tiril Vik Nordeide og Karina Torberntsson som journalister.

Det melder avisa selv i en melding.

Røiseland er ansatt som bolig- og næringslivsjournalist, Rostad som kultur- og underholdningsjournalist. Nordeide og Torberntsson blir tilknyttet AOs breakingavdeling.

Martine Røiseland kommer til Avisa Oslo fra stilling som kommunikasjonssjef for fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

– Jeg gleder meg til å begynne i AO! Oslo fortjener en skikkelig lokalavis. Jeg ser frem til dekke alle de små og store bedriftene som gjør Oslo til en bra by å leve, jobbe og bo i, sier hun ifølge meldingen.

Maren Wilberg Rostad har erfaring fra VG, der hun de siste årene har jobbet med Familieklubben og Rampelys. Hun har tidligere bakgrunn fra både TV 2 og God Kveld Norge.

Tiril Vik Nordeide har vært med Avisa Oslo helt siden oppstarten 30. november. Hun kommer fra stilling som journalist i Fredriksstad Blad. Hun har også redaksjonell erfaring fra Halden Arbeiderblad og Adresseavisen.

Karina Rydningen Torberntsson kommer fra jobb i Smaalenenes Avis, og har også erfaring fra NRK P1 og NRK P2.

Ansvarlig redaktør Magne Storedal sier seg godt fornøyd:

– Vi er i ferd med å bygge opp en sterk, inspirert og kompetanserik stab. De ferskeste tilvekstene har ferdigheter som kompletterer den øvrige redaksjonen, sier han ifølge meldingen.

Powered by Labrador CMS