Epsen Bless Stenberg sier han skal bruke tid med familien fremover.
Epsen Bless Stenberg sier han skal bruke tid med familien fremover.

Mediefolk:

Espen Stenberg gir seg som redaktør i Bodø Nu

– Å være redaktør er naturlig nok en rolle med stor arbeidsbelastning.

Publisert Sist oppdatert

Espen Bless Stenberg fratrer som redaktør i Bodø Nu. Det kommer frem i en pressemelding fra Amedia. De ansatte ble informert på et allmøte fredag, og Stenberg selv sier valget er gjennomtenkt.

– Å være redaktør er naturlig nok en rolle med stor arbeidsbelastning. Nå skal jeg bruke tid med familien min framover, og se hva som skjer videre i arbeidslivet, sier han ifølge pressemeldingen.

Stenberg har vært redaktør i Bodø Nu siden 2020, men har vært i Amedia-systemet i rundt ti år. Ifølge pressemeldingen har han bare godt å si om eierselskapet.

– Jeg har fått være med på den store digitale veksten sammen med både Nordlys, Avisa Nordland, og nå Bodø Nu. Jeg har vært med på å starte nye aviser for konsernet, og hatt flere ansvarsfulle roller opp gjennom årene. Å ha fått slike muligheter i karrieren er noe jeg setter stor pris på, sier Stenberg.

Styreleder i Nu Publishing AS, Arne Reginiussen, takker Stenberg for innsatsen.

– Vi har satt pris på Espens trøkk og energi i ledelsen av Bodø Nu, og gjennom hans andre roller i våre aviser gjennom mange år, sier Reginiussen ifølge pressemeldingen.

Nyhetsleder Truls Naas blir fungerende redaktør, mens Bodø Nu starter prosessen med å finne en erstatter for Stenberg.

Powered by Labrador CMS