Mediefolk:

Ine-Elise Høiby flytter på seg internt i Amedia - og blir nå ansvarlig redaktør for Svelviksposten. Foto: Rune Folkedal / Drammens Tidende
Ine-Elise Høiby flytter på seg internt i Amedia - og blir nå ansvarlig redaktør for Svelviksposten. Foto: Rune Folkedal / Drammens Tidende

Ine-Elise Høiby er ansatt som redaktør for Svelviksposten

Kommer fra Drammens Tidende.

Publisert

Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. Hun kommer fra Drammens Tidende, der hun har jobbet som journalist og frontsjef, skriver Amedia i en pressemelding.

30-åringen har også bakgrunn fra Dagbladet og NRK.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Svelviksposten og er stolt, spent og glad for muligheten jeg har fått. Det har nok vært den beste 30-årsgaven jeg kunne fått. Jeg har brukt flere dager på å la det hele synke inn, for det har føltes litt uvirkelig at jeg nå skal bli redaktør og daglig leder i avisa, sier Ine-Elise Høiby ifølge pressemeldingen.

Svelviksposten har 2200 abonnenter og 4300 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven kommer avisen ut hver torsdag på papir, opplyser Amedia.

– I Amedia er vi svært fornøyd med at Ine-Elise har takket ja til lederoppgaven i Svelvik. I Drammens Tidende har hun vist fram gode egenskaper som hun vil få bruk for i sin rolle i Svelviksposten. Jeg er trygg på at hun vil videreføre den gode utviklingen avisa er inne i, sier styreleder Øyvind Bladt Hagen ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS