– Vi gleder oss til å samarbeide med Amedia, sier konsernleder Terje Olsen (venstre) og publisher Guro Valland (midten). Til høyre er direktør for Mediehus i Amedia, Morten Nilsen.
– Vi gleder oss til å samarbeide med Amedia, sier konsernleder Terje Olsen (venstre) og publisher Guro Valland (midten). Til høyre er direktør for Mediehus i Amedia, Morten Nilsen.

Lokalavisa Hordaland inngår samarbeid med Amedia

Satser på digital vekst.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter fire år i samarbeid med Polaris Sør går lokalavisene Hordaland og Vaksdalposten over til Amedia, melder de selv i en pressemelding.

– Vi kom frem til at Amedia er den beste partneren for oss. Samarbeidet gir oss muligheten til å satse enda sterkere på digital vekst, og ikke minst på abonnement, sier konsernleder i LL Hordaland Terje Olsen.

Samarbeidsavtalen med Amedia omfatter IT-drift, teknologi- og produktutvikling, regnskaps- og lønnstjenester, og forbruker- og annonsemarked. Avisene vil også få tilgang til det redaksjonelle utviklingsmiljøet i Amedia.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Hordaland, Guro Valland, ser frem til samarbeidet.

– Vi kobler oss på en veldrevet motor som vil bidra til å styrke journalistikken og til at vi utvikler oss kommersielt. Tilgang til fagmiljøet er særdeles interessant for oss. I Amedia finnes det mange flinke og positive folk som vi kan få godt nytte av i arbeidet med veksten vår videre, sier Valland.

Overgangen til Amedia vil skje til høsten. Morten Nilsen, direktør for mediehus i Amedia mener Hordaland og Vaksdalposten passer godt inn i Amedia.

– Vi har flere aviser på deres størrelse og geografisk er dette en god match. Vi gleder oss til å få dem med på laget og til å styrke oss på Vestlandet, sier Nilsen.

Powered by Labrador CMS