Daglig leder i Lokalmedia AS og ansvarlig redaktør for Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, Karl Andreas Kjelstrup (t.v.) og konserndirektør i Amedia, Pål Eskås.

Amedia kjøper to nye Oslo-aviser

Utvider porteføljen i hovedstaden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Amedia kjøper de digitale bydelsavisene Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis i Oslo av Lokalmedia AS, skriver lokalaviskonsernet i en pressemelding.

– Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis er to nettaviser som på kort tid har skapt et solid fotfeste i sine bydeler. Vi vil bruke erfaringene vi allerede har fra drift og utvikling av lokalavis i hovedstaden, i kombinasjon med ansattes lokalkunnskap og kompetanse, sier konserndirektør Pål Eskås i Amedia i pressemeldingen.

Rett før jul kjøpte Amedia tilbake bydelsavisen Akersposten. Fra før har konsernet nyetableringen Avisa Oslo og Nordstrands Blad i hovedstaden.

– At Amedia ønsker Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis inn i sin avisfamilie, ser vi på som en stor anerkjennelse av det vi har bygget opp, sammen med flinke og dedikerte ansatte og bidragsytere, gjennom de siste årene, sier daglig leder i Lokalmedia AS, og ansvarlig redaktør for Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, Karl Andreas Kjelstrup, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS