Mediefolk:

Etter å ha vært konstituert siden 1. oktober, ble det i dag klart at Truls Sylvarnes blir Østlendingens nye toppsjef. Foto: Amedia
Etter å ha vært konstituert siden 1. oktober, ble det i dag klart at Truls Sylvarnes blir Østlendingens nye toppsjef. Foto: Amedia

Truls Sylvarnes er ansatt som ansvarlig redaktør i Østlendingen

– Nå er jeg veldig stolt.

Publisert

29 år gamle Truls Sylvarnes er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen. Det melder Amedia i en pressemelding.

– Jeg vil først og fremst takke for den muligheten det er å få lede Østlendingen. Nå er jeg veldig stolt og vil takke de ansatte og eierne som viser meg denne tilliten, sier Sylvarnes ifølge pressemeldingen.

Han har vært konstituert i denne stillingen siden 1. oktober. De to siste årene har han vært digitalredaktør i Østlendingen. Før det var han i tre år redaktør i Porten, som er en digital regionavis for Indre Sogn.

– Sammen skal vi fortsatt engasjere lokalsamfunnet, holde makta i ørene og fortelle de gode historiene i distriktet vårt. Jeg har stor tro på Østlendingen og det vi kan få til i lag for å vokse og bli uunnværlig for enda flere.

Østlendingen har 16.500 abonnenter og 26.000 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. 43 prosent av avisas abonnenter er heldigitale.

– Ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen er en betydningsfull rolle med mye ansvar. Derfor er vi veldig glade for å ha sikret oss en så faglig dyktig person som det Truls er, sier styreleder Kristina Fritsvold Nilsen ifølge pressemeldingen.

– I sin nåværende jobb i Østlendingen har han vist at han har bred kompetanse innen journalistikken. Han har inngående forståelse for digitalisering, og har vist seg å være et stort ledertalent. Jeg gleder meg til å samarbeide med Truls videre, og tror han vil gjøre en kjempegod jobb for Østlendingens lesere, medarbeiderne i avisa og for Amedia.