Amedia har skaffet seg rettighetene sin å sende norgescup i langrenn denne sesongen. Bildet viser Maren Wangensteen fra Øystre Slidre på Beitostølen sist helg.

Sportsrettigheter

Amedia skal sende norgescup i langrenn

Amedia har skaffet seg rettighetene til å vise norgescup i langrenn, junior-NM og Hovedlandsrennet denne sesongen, melder Norges Skiforbund.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fredag går startskuddet for norgescupen på Gålå med sprint fri teknikk. Det blir det første rennet Amedia-avisene vil sende denne vinteren. Der stiller stjerner som Julie Myhre, Harald Østberg Amundsen, Sjur Røthe og Didrik Tønseth på startstreken.

– Langrenn er Norges viktigste vinteridrett, målt i publikumsinteresse. Norgescupen samler både noen av landets beste utøvere og en stor bredde av løpere fra hele landet. For oss, som er den største utgiveren av redaktørstyrte medier med over hundre titler fra nord til sør, innebærer avtalen at vi nå kan tilby enda mer godt og spennende sportsinnhold til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

Sendingene vil være tilgjengelig i strømmetjenesten Direktesport, for abonnenter av Amedias aviser og 17 partneraviser, opplyser Skiforbundet.

Disse arrangementene vil Amedia vise:

  • Norgescup Gålå, kvinner og menn, 25.–27. november 2022
  • Norgescup Nannestad, kvinner og menn, 17.–19. februar 2023
  • Norgescup Brumunddal, kvinner og menn, 10.–12. mars 2023
  • NM Junior Alta, kvinner og menn, 3.–5. mars 2023
  • Hovedlandsrenn Meråker, gutter og jenter, 24.–26. februar 2023.
Powered by Labrador CMS