Konserndirektør Sigmund Kydland i Amedia skal være fysen på å gå tilbake til sin gamle jobb i Tønsbergs Blad. Foto: Elsebeth Frey
Konserndirektør Sigmund Kydland i Amedia skal være fysen på å gå tilbake til sin gamle jobb i Tønsbergs Blad. Foto: Elsebeth Frey

Blir dette TBs «nye» sjefredaktør?

Sigmund Kydland skal være en av finalekandidatene.

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er Tønsbergs Blad som skriver at Tønsbergs Blads tidligere sjefredaktør Sigmund Kydland vurderer comeback i byen han også bor i.

Kydland var blant annet produksjonsredaktør da Marit Haukom var ansvarlig redaktør før han i 2001 ble sjefredaktør i Varden. Fem år senere kom han tilbake til Tønsberg og topplederjobben i avisen.

Nå skal han etter det TB erfarer være en av tre kandidater i finaleheatet.

– Sånne ting kommenterer jeg aldri, men det er selvsagt hyggelig å bli nevnt i forbindelse med en så bra jobb i en så bra avis. Redaktørjobben i Tønsbergs Blad må være en av de morsomste i Medie-Norge, sier Kydland til TB.

De to andre kandidatene styreleder Tom Helge Rønning angivelig vurderer for ansettelse skal være nyhetsredaktør Tom Erik Thorsen i Varden og redaksjonssjef Kristin Monstad Lund i Tønsbergs Blad.

Rønning utelukker ikke at ansettelsen kan skje på styremøtet 1. oktober.

 

Powered by Labrador CMS