E24s nye medarbeider, Kyrre Kjellevold, har doktorgrad i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole.

Mediefolk:

Kyrre Kjellevold er ansatt som gravejournalist i E24

Henter ny medarbeider fra Bergens Tidende.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kyrre Kjellevold (33) er ansatt som journalist i Dagsorden-avdelingen i E24, skriver nettavisen i en pressemelding.

Kjellevold jobber i dag i Bergens Tidende, og har en doktorgrad i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole, der han fortsatt underviser.

– Schibsted og E24 har vist evne og vilje til å satse tungt på gravejournalistikk. Jeg gleder meg til å ta pennen fatt for det som er Norges mest sultne og innovative redaksjon, sier Kjellvold i pressemeldingen.

Han sier det har vært et innholdsrikt år etter han forlot akademia til fordel for journalistikken, og ser fram til å fortsette arbeidet i E24.

– Samtidig vil jeg takke for alt jeg har lært i BT. Gjennom årene har jeg fått mange gode venner i lokalene først i Krinkelkroken, og sist i Media City. Mest av alt er jeg takknemlig for at nyhetsredaktør Trond Olav Skrunes oppdaget meg som ung sommervikar, og tok sjansen på å gi meg som akademiker spalteplass igjen etter mange år ute av journalistikken,

Anders Fjellberg, redaksjonssjef for undersøkende journalistikk i E24, trekker fram at Kjellevold en unik kombinasjon av fagkompetanse og journalistisk teft.

– Vi gleder oss til å jobbe med Kyrre, utvikle E24 videre og fortsette å levere solid journalistikk til leserne våre.

Powered by Labrador CMS