– Jeg gleder meg utrolig til å bli en del av laget som skal jakte næringslivsnyheter i den regionen i Norge hvor det kanskje skjer aller mest for tiden, sier Sindre Hopland.
– Jeg gleder meg utrolig til å bli en del av laget som skal jakte næringslivsnyheter i den regionen i Norge hvor det kanskje skjer aller mest for tiden, sier Sindre Hopland.

Sindre Hopland fra E24 til Fædrelandsvennen

Ansetter nyhetsleder og to journalister til ny næringslivssatsing.

Publisert Sist oppdatert

Sindre Hopland (31) er ansatt som leder for den nye næringslivssatsingen i Fædrelandsvennen, skriver avisen i en pressemelding. Hopland kommer fra jobben som nyhetssjef i E24.

I tillegg er Anders Holtet (30) og Emma Fløde (24) ansatt som næringslivsreportere.

Vi er svært fornøyde med disse ansettelsene. Disse tre vil supplere eksisterende næringslivskompetanse i Fædrelandsvennen, og bli en del av en gruppe på seks personer, sier sjefredaktør Eivind Ljøstad i pressemeldingen.

Den nye satsingen vil ha oppstart i løpet av høsten, skriver avisen.

Sindre Hopland kommer tilbake til Fædrelandsvennen der han var sommervikar i 2011.

– Jeg gleder meg utrolig til å bli en del av laget som skal jakte næringslivsnyheter i den regionen i Norge hvor det kanskje skjer aller mest for tiden. Fra batterifabrikk til havvindprosjekter, til elleville strømpriser som preger landsdelen, for å nevne noe, sier Hopland - og legger til:

– Jeg har lenge vært imponert over kvaliteten, den kritiske sansen, og nyhetskondisen til journalistene i Fædrelandsvennen, og synes det er helt perfekt timing å legge enda mer trykk på økonomijournalistikken når det ser ut som både folk flest og bedrifter vil kjenne på utfordrende tider fremover.

Anders Holtet kommer fra Fri Flyt og Emma Fløde er i dag vikar i Fædrelandsvennen.

Emma Fløde.
Anders Holtet.
Powered by Labrador CMS