Mediefolk:

– Ingen kjenner den norske IT-bransjen bedre enn Computerworld, sier Anders Løvøy.
– Ingen kjenner den norske IT-bransjen bedre enn Computerworld, sier Anders Løvøy.

Anders Løvøy blir ny ansvarlig redaktør i Computerworld

– Har tatt pulsen på teknologiutviklingen og bransjen helt siden 1984.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anders Løvøy er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Computerworld Norge, skriver bladet i en pressemelding. Samtidig går Henning Meese over i en fulltids rolle som arbeidende styreleder i mediebedriften etter 17 år i redaktørstolen.

– Det er spennende for Computerworld å få inn Anders Løvøy som ny ansvarlig redaktør. Han kjenner IT-sektoren svært godt, både fra et teknologisk og bransjemessig ståsted. I tillegg har han lang erfaring fra arbeid i og opp mot medier, og har et stort nettverk i den norske it-sektoren. Det er vanskelig å tenke seg en bedre match for Computerworld, sier Meese i pressemeldingen.

Henning Meese blir nå arbeidende styreformann i IT-bladet.
Henning Meese blir nå arbeidende styreformann i IT-bladet.

Løvøy har vært tilknyttet Computerworld som journalist på 90-tallet, og har siden det jobbet med PR for teknologiselskap i forskjellige byråer. Han kommer til Computerworld fra jobben som nordisk kommunikasjonssjef i Oracle.

– Ingen kjenner den norske IT-bransjen bedre enn Computerworld. Avisen, og senere nettstedet og magasinet, har tatt pulsen på teknologiutviklingen og bransjen helt siden 1984. Computerworld har vært, og skal være, ledende til å forstå og kommunisere betydningen IT har for samfunnet, sier Løvøy.

Han mener det er et reelt og voksende behov for et nyhetsmedium som leverer nytteinformasjon til norske beslutningstakere på IT.

Powered by Labrador CMS