Anders Opdahl rykker opp

Konstitueres som direktør for Amedia i Nord-Norge på ubestemt tid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Rett før jul sa administrerende direktør Ronni Møller Pettersen opp jobben som regiondirektør og daglig leder i Nordlys. Om tre knappe uker fratrer han og så langt er ingen permanent løsning på plass. Eller. Sjefredaktør Anders Opdahl blir fra 15. februar konstituert i jobben.

– Årsaken er enkel, i en mellomfase trenger vi noen å holde styr på alt. Jeg har vært i Amedia en stund og kan Nordlys og regionen ganske godt. Jeg kjenner strategiene og kan forvalte driften over en tid, sier Opdahl.

Han legger til at som regiondirektør er han styreleder i Amedias selskap i nord, som omfatter  Lofot-Tidende, Lofotposten, Fremover, Finnmark Dagblad, Finnmarksposten, Finnmarken og Nordlys. Men selskapene har egne ledere som har driftsansvar. Opdahl sitter i disse styrene allerede.

Dermed er det et strategisk overoppsyn han skal drive med, og å passe på at bedriftene leverer i henhold til planen. Kanskje ikke veldig stor operativ belastning, men at det blir mer å gjøre legger han ikke skjul på.

– Det viktigste vi gjør nå er å utvikle digitale brukerinntekte. Her harNordlys har godt fart. Om jeg kan bidra til å løfte resten av regionen så er det kjempepositivt. I går fikk vi 103 nye abonnenter i Nordlys alene. 

Powered by Labrador CMS