Mediefolk:

Etter noen få måneder i Nationen-huset, sikret Jon-Fredrik Klausen seg fast jobb. Foto: Privat
Etter noen få måneder i Nationen-huset, sikret Jon-Fredrik Klausen seg fast jobb. Foto: Privat

Jon-Fredrik Klausen har fått fast jobb i Nationen

Henter også inn fire vikarer.

Publisert

Nationen har ansatt Jon-Fredrik Klausen i fast jobb som journalist. Han har bachelor i medier og kommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus (nå Oslomet) og har erfaring fra blant annet NRK Østfold og NRK Hedmark og Oppland.

Klausen kom til Nationen i januar 2019, og har etter bare noen få måneder sikret seg fast jobb.

I tillegg har Andrea Sofie Aasvang fått ett års vikariat. Aasvang er ferdig utdannet fra høgskulen i Volda i vår og er nå i praksis i Dagsnytt 18. Aasvang har også tidligere vært vikar i Nationen.

Avisa henter også Line Omland Eilevstjønn fra Vest-Telemark Blad til et lengre vikariat som varer ut 2019. Eilefstjønn har i tillegg til erfaring fra Vest-Telemark Blad også jobbet i NRK og er tidligere nynorskpraktikant på Nynorsk mediesenter.

Kari Nygard Tvilde er ansatt i et kortere vikariat og har sammen med Oddvar Sagbakken Saanum fått sommerjobb i Nationen.

Nyheitsredaktør Svein Ove Hansli sier i en epost til Journalisten at han er stolt over at Nationen ser ut til å være en attraktiv redaksjon å jobbe i:

– Nationen har hatt veldig god respons på de utlyste stillingene og de vi har ansatt er dyktige folk som vi gleder oss veldig til å få på laget. I søknadsbunken var det mange særs gode søkere og det var rett og slett en glede å ha så mange flinke kandidater inne til intervju.

Kari Nygard Tvilde
Kari Nygard Tvilde
Oddvar Sagbakken Saanum
Oddvar Sagbakken Saanum
Line Omland Eilevstjønn
Line Omland Eilevstjønn
Andrea Sofie Aasvang
Andrea Sofie Aasvang
Powered by Labrador CMS