Mediefolk:

Etter noen få måneder i Nationen-huset, sikret Jon-Fredrik Klausen seg fast jobb. Foto: Privat

Jon-Fredrik Klausen har fått fast jobb i Nationen

Henter også inn fire vikarer.

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nationen har ansatt Jon-Fredrik Klausen i fast jobb som journalist. Han har bachelor i medier og kommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus (nå Oslomet) og har erfaring fra blant annet NRK Østfold og NRK Hedmark og Oppland.

Klausen kom til Nationen i januar 2019, og har etter bare noen få måneder sikret seg fast jobb.

I tillegg har Andrea Sofie Aasvang fått ett års vikariat. Aasvang er ferdig utdannet fra høgskulen i Volda i vår og er nå i praksis i Dagsnytt 18. Aasvang har også tidligere vært vikar i Nationen.

Avisa henter også Line Omland Eilevstjønn fra Vest-Telemark Blad til et lengre vikariat som varer ut 2019. Eilefstjønn har i tillegg til erfaring fra Vest-Telemark Blad også jobbet i NRK og er tidligere nynorskpraktikant på Nynorsk mediesenter.

Kari Nygard Tvilde er ansatt i et kortere vikariat og har sammen med Oddvar Sagbakken Saanum fått sommerjobb i Nationen.

Nyheitsredaktør Svein Ove Hansli sier i en epost til Journalisten at han er stolt over at Nationen ser ut til å være en attraktiv redaksjon å jobbe i:

– Nationen har hatt veldig god respons på de utlyste stillingene og de vi har ansatt er dyktige folk som vi gleder oss veldig til å få på laget. I søknadsbunken var det mange særs gode søkere og det var rett og slett en glede å ha så mange flinke kandidater inne til intervju.

Kari Nygard Tvilde
Oddvar Sagbakken Saanum
Line Omland Eilevstjønn
Andrea Sofie Aasvang
Powered by Labrador CMS