Mediefolk:

Katrine Gramnæs har tidligere vært politisk rådgiver for Kristin Halvorsen (SV).
Katrine Gramnæs har tidligere vært politisk rådgiver for Kristin Halvorsen (SV).

Forlater Dagens Perspektiv. Skal løfte E24 på karriere og ledelse

Katrine Gramnæs skal jobbe med nysatsing.

Publisert Sist oppdatert

– Katrine har en spennende og unik bakgrunn, som gjør henne til en perfekt match for denne stillingen. Hun har et stort kontaktnettverk og en meget god penn. Hun vil gjøre E24 til en destinasjon for de som jakter godt innhold om karriere og ledelse, sier utviklingsredaktør Andreas Fosse i en pressemelding fra E24.

Katrine Gramnæs er ansatt som journalist, og hun skal sammen med Elise Rønnevig Andersen bygge opp en ny redaksjonell satsing med mål om å inspirere morgendagens næringslivsledere, skriver E24.

– Jeg gleder meg til å bli en del av E24-laget og være med på å forme den nye satsingen. E24 er en framoverlent redaksjon med høye ambisjoner, og det er veldig gøy at de satser på dette, sier Gramnæs.

– Ledelse og karriere er utrolig spennende saksfelt å skrive om – der ligger det gode historier, viktige nyheter og inspirerende fagstoff som kan engasjere nye lesere.

Gramnæs har tidligere vært kommunikasjonssjef for SV på Stortinget, politisk rådgiver for Kristin Halvorsen da hun var kunnskapsminister, og fagsjef for samfunnskontakt i Den Norske Turistforening. Hun har også skrevet «Lobby. Håndbok i politisk gjennomslag».

I 2019 forlot Gramnæs kommunikasjonsbransjen for å bli journalist i Dagens Perspektiv, hvor skriver om arbeidsliv og ledelse i dag.

Powered by Labrador CMS