Mediefolk:

– Nå trenger verden et mesterskap, sier Håvard Lilleheie.
– Nå trenger verden et mesterskap, sier Håvard Lilleheie.

Håvard Lilleheie til Dagbladet TV

Skal lede EM-sendinger.

Publisert Sist oppdatert

TV-personligheten Håvard Lilleheie skal lede «EM-morgen» på Dagbladet TV hver dag under fotball-EM, skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Åh, det blir så gøy! Nå trenger verden et mesterskap. Det er på overtid. Her er det ingen Super League. Vi får se den rene fotballen, uten budsjetter. De beste spillerne skal ut på den største scenen og gi alt for landet sitt. Det er mesterskap… Dette gleder jeg meg til, sier Lilleheie i pressemeldingen.

48-åringen har de siste årene gjort stor suksess på NRK Super som «Daidalos» i programmet «Labyrint». I tillegg har han blant annet ledet «Manshow» på TV 2 Zebra og vært deltaker i første sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2. Som skuespiller spilte han hovedrollen i fotballfilmen «United».

Produsent for sportsprogrammet «Rødt Kort» i Dagbladet TV, Andreas Særsland, er strålende fornøyd.

– Endelig er det klart for mesterskapet som vi hadde planlagt for forrige sommer. Og da har vi fått enda et år på å skreddersy et opplegg vi er sikre på at seerne vil sette pris på.

Fornøyd er også redaksjonssjef Bjørn Carlsen.

– Dette blir helt kanon! Håvard er genuint opptatt av fotball, og han er genuint morsom. Den kombinasjonen gleder vi oss til å se hver dag på Dagbladet TV.

Powered by Labrador CMS