Mediefolk:

Ane Bamle Tjellaug går fra jobben som journalist i Vårt Land til redaksjonell utvikler i LO Media.

Ane Bamle Tjellaug går fra jobben som journalist i Vårt Land til redaksjonell utvikler i LO Media.

Ane Bamle Tjellaug går fra Vårt Land – blir redaksjonell utvikler i LO Media

Går til nyoppretta stilling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Torsdag hadde Ane Bamle Tjellaug sin siste dag i Vårt Land, der hun har jobba som journalist siden 2009, og fast siden 2015. Hun har nå fått jobb som redaksjonell utvikler i LO Media, der hun skal begynne tirsdag.

– Det er en spennende mulighet som jeg gleder meg veldig til å begynne med, sier Tjellaug til Journalisten.

Stillinga i LO Media er nyoppretta, og går ut på å utvikle redaksjonelt innhold på tvers av redaksjonene i organisasjonen, blant annet med nye målgrupper og formater.

«Av dramatiske ting man kan gjøre under en pandemi, er kanskje ikke det å bytte jobb det mest dramatiske», skriver Tjellaug i et innlegg på Facebook.

– Men for meg, som i min egen målestokk starta som sommervikar i Vårt Land for nesten et tredjedels liv siden, er det å si opp jobben noe av mest drastiske jeg har gjort hittil, fortsetter hun.

Tjellaug starta i Vårt Land mens hun ennå studerte journalistikk ved daværende Høgskolen i Oslo, nå Oslo Met, og har i tillegg også jobba som frilanser og i vikariater i Varden. I Vårt Land har hun også vært klubbleder.

Tjellaug benytter anledninga til å takke, og skriver i Facebook-innlegget:

– Takk til alle lesere – spesielt dem som tok seg bryet med å sende snirklete håndskrevne brev i posten. Takk til alle kilder og intervjuobjekter – spesielt dem som svarte åpent og ærlig på vanskelige spørsmål om Gud og sånn. Takk til alle kollegaer, både nåværende og forhenværende, for at dere har gjort hverdagen til en fest (nesten) daglig.

Powered by Labrador CMS