Anette Beckhaug, Stian With og Kristoffer Solberg skal hjelpe Dagbladet med å vinne nyhetskampen.
Anette Beckhaug, Stian With og Kristoffer Solberg skal hjelpe Dagbladet med å vinne nyhetskampen.

Anette, Stian og Kristoffer får jobb i Dagbladet

– En fantastisk dag for Dagbladet, konkluderer nyhetsleder.

Publisert Sist oppdatert

Kristoffer Solberg (28), Anette Beckhaug (26) og Stian With (24) har alle fått fast jobb i Dagbladet, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Dette er en fantastisk dag for Dagbladet. Og det vil også komme leserne til gode at vi nå forsterker med tre reportere, sier nyhetsleder Thomas Sæbø i pressemeldingen.

Kristoffer Solberg kommer til Dagbladet fra VG. Han har tidligere vært i Dagsavisen og har bachelor i statsvitenskap og idéhistorie fra Universitet i Oslo.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Dagbladets breaking news-satsing. Det virker som en god gjeng som kontinuerlig er ute etter å vinne nyhetskampen, og som har blitt mer og mer relevant de siste årene. Jeg skal ta med meg det beste jeg har lært fra VG – og håper at jeg kan bidra til den rivende utviklingen Dagbladet har hatt de siste årene, sier Solberg.

Anette Beckhaug har jobbet i Dagbladet siden 2020. Først på nyhetsavdelingen og så 10 måneder som nattevakt.

– Dette er utrolig stas, og jeg er veldig takknemlig for at Dagbladet har tro på meg. Breaking news er vanvittig gøy, og jeg gleder meg stort til å bidra til at Dagbladet vinner nyhetskampen hver eneste dag. Også blir det selvfølgelig ekstra gøy å få henge med de flinke kollegaene mine i dagslys, sier Beckhaug som har en mastergrad i journalistikk fra UiO.

Stian With blir fast ansatt på nyhetsavdelingens stories-avdeling der han har vært vikar siste året.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg nå får muligheten til å fortsette å utvikle meg som journalist, og samtidig være en del av journalistikkens Champions League. Forhåpentligvis kan jeg også være med på å bidra til at vi slår nye rekorder, sier With.

Nyhetsredaktør Frode Hansen legger til:

– Vi satser tungt på breaking news og egne avsløringer. Vi er naturligvis opptatt av posisjonen vår, og gjennom flere ansettelser er vi bedre rustet til å nå ut til et enda bredere lag av befolkningen.

Powered by Labrador CMS