Mediefolk:

Anna Ofstad og Nini Berge har fått jobb i BT som henholdsvis produsent og redaksjonell analytiker.

Bergens Tidende styrker laget på lyd og data

Anna Ofstad og Nini Berge har fått fast jobb i BT.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anna Ofstad er ansatt i fast stilling som produsent i lydavdelingen i Bergens Tidende (BT) og Nini Berge begynner som redaksjonell analytiker, skriver mediehuset i en pressemelding.

Ofstad ble hentet inn til en prosjektstilling som produsent for nyhetspodkasten Hva skjedde? i fjor og er nå fast ansatt i avisens lydavdeling.

– Anna har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp Hva skjedde?. Jeg er veldig glad for at hun blir med videre i lydavdelingen vår, sier utviklingsredaktør Eivind Hjertholm Fiskerud i pressemeldingen.

Ofstad er utdannet journalist og medieviter, og har erfaring fra Litteraturhuset i Bergen og ulike produksjoner i NRK.

Berge begynner i fast stilling som redaksjonell analytiker i juni. Hun får ansvar for at redaksjonen hver dag jobber innsiktsbasert og vil jobbe tett med nyhetsgruppene for å utvikle innholds- og publiseringsstrategien og de digitale formatene, skriver BT i pressemeldingen.

Berge har doktorgrad i fysikk fra LPC2E, Université d'Orléans i Frankrike og kommer fra jobben som prisaktuar i Tryg forsikring.

– Nini kommer inn med sterk teknisk og analytisk kompetanse. Hun vil bidra til at vi når nye målgrupper og forstår brukernes behov, sier Fiskerud

Powered by Labrador CMS