Mediefolk:

Anne Weider Aasen er også nestleder i Pressens Faglige Utvalg. Foto: TV 2
Anne Weider Aasen er også nestleder i Pressens Faglige Utvalg. Foto: TV 2

Anne Weider Aasen blir sjef for TV 2s nye politiske avdeling

Vi lede nyopprettet avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi ønsket en leder med brennende hjerte for journalistikk, som er inderlig opptatt av samfunnsoppdraget vårt, sier TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække i en pressemelding.

TV 2s nyopprettede politiske avdeling får navnet «samfunnsavdelingen» og vil være i gang fra midten av oktober.

– Det finnes ingen andre jeg heller ønsket meg enn Anne Weider Aasen, og jeg er fryktelig fornøyd med at hun takket ja til jobben. Anne har en fjellstø kompetanse innen politikk og samfunn. Hun er i særklasse engasjert og opptatt av presseetikk, og er dyktig både digitalt og med TV. I tillegg er hun en knakende bra dame med ambisjoner på TV 2s vegne, et fint menneske og har god humor. Dette gleder jeg meg til, sier nyhetsredaktøren.

Aasen har jobbet i TV 2 siden 1997, blant annet som politisk reporter, i forskjellige prosjekt- og lederjobber, blant annet med flere valg, i de siste årene som reportasjesjef i TV 2 Nyhetene. Hun er også nestleder i Pressens Faglige Utvalg.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede en av landets mest spennende avdelinger. Jeg ser fram til å samarbeide med svært erfarne journalister med solid fagkunnskap innen både politikk og økonomi, sier Aasen ifølge pressemelding.

Den nye avdelingen vil bestå av omkring ti personer.

Powered by Labrador CMS