Mediefolk:

Europower har ansatt Jannicke Nilsen, Magnus Lingjærde og Bjørg Davidsen som nye journalister i energiavisa.
Europower har ansatt Jannicke Nilsen, Magnus Lingjærde og Bjørg Davidsen som nye journalister i energiavisa.

Europower ansetter tre journalister

Henter folk fra Entelios, TU og journaliststudiet på Oslo Met.

Publisert Sist oppdatert

Europower har ansatt journalistene Jannicke Nilsen, Magnus Lingjærde og Bjørg Davidsen.

Nilsen har jobbet i Teknisk Ukeblad (TU) siden 2007. Hun kommer fra stillingen som leder av karrieregruppa i TU, har tidligere vært nyhetsleder og har også mange års erfaring som energijournalist.

– Med Nilsen på laget får vi en meget solid nyhetsjournalist som også har høy kunnskap om det å treffe abonnementsleserne på best mulig måte. Hun har god kjennskap til energispørsmål fra tidligere og blir en stor styrke for redaksjonen med sin kompetanse, sier redaktør Ole Petter Pedersen til Europower. Han kom selv fra TU til Europower ved nyttåret.

Lingjærde kommer fra kraftbransjen, er utdannet økonom fra Norges Markedshøyskole (BI) og har jobbet mange år som kraftanalytiker i selskapet Entelios.

– Lingjærde har svært god innsikt i kraftmarkedet, noe som vil tilføre redaksjonen viktig kompetanse. I tillegg har han lang erfaring med å presentere utviklingen i markedet overfor interesserte seere og lesere, og vi vet derfor at han også behersker det å presentere komplekse sammenhenger på en forståelig måte, sier Pedersen.

Nilsen og Lingjærde vil begge starte jobben i mars, mens Davidsen skal først fullføre bachelorutdanning i journalistikk ved Oslo Met. Hun starter i full jobb etter at studieåret er omme, men blir delvis å finne i Europowers spalter fra mai.

– Davidsen har imponert oss i ansettelsesprosessen, og vi har stor tro på at hun kommer til å utvikle seg raskt som en dyktig nyhets- og reportasjejournalist. Det er viktig at Europower over tid blir sett på som en av de beste redaksjonene for journalister som ønsker å utvikle seg faglig. Da er det viktig å hente unge talenter som har andre styrker enn vi som har holdt på en stund, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS