Trond Olav Skrunes går til BT. Foto: Schibsted
Trond Olav Skrunes går til BT. Foto: Schibsted

Trond Olav Skrunes ny nyhetsredaktør i BT

Går fra VG.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Trond Olav Skrunes blir ny nyhetsredaktør i Bergens Tidende, melder Schibsted i en pressemelding.

Skrunes kommer fra jobb som nyhetsleder i VG, der han har vært siden 2017. Han ble hentet til VG da han var reportasjesjef i BT, og hadde åtte år bak seg i avisa.

– Jeg er utrolig glad for at Trond Olav Skrunes har takket ja til å komme tilbake til BT. Jeg er helt sikker på at han kommer til å løfte oss fremover. Han er en sterk journalistisk leder, med bred erfaring, sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen, som selv nylig ble ansatt i stillingen, i pressemeldingen.

– Å jobbe som nyhetsredaktør i Bergens Tidende er en av de aller mest spennende jobbene jeg kan tenke meg. Jeg er glad i Bergen, og BT, og til tross for at jeg de siste årene har pendlet mellom Bergen og Oslo, mener jeg fortsatt at Bergen er verdens fineste by, sier Skrunes selv i meldingen.

Han sier seg takknemlig for alt han har lært av VG-kollegene.

– De representerer en vinnerkultur som er ekstremt sterkt. Det nyhetstrøkket og den «driven» VG klarer å holde hele tiden - er noe som har imponert meg. Forhåpentligvis vil noe av det jeg tar med meg herfra bidra til at BTs nyhetsdekning blir enda sterkere og bedre, sier Skrunes.

Powered by Labrador CMS