Mediefolk:

Veronika Sletta rykker opp i EUB-systemet.
Veronika Sletta rykker opp i EUB-systemet.

Veronika Sletta blir nyhetsleder i EUB

– Gleder meg.

Publisert Sist oppdatert

Veronika Sletta rykker opp internt og er ansatt som nyhetsleder i Eidsvoll Ullensaker Blad (EUB), melder avisa selv i en pressemelding.

Sletta kom til Eidsvoll Ullensaker Blad i 2018. Den gangen ble hun hentet fra Romerikes Blad. Hun kommer fra Eidsvoll, har studert journalistikk på Norsk Kreativ Fagskole og digital markedsføring ved NKI. Hun startet sin journalistkarriere i 2012 som frilanser og sommervikar.

– Jeg er ydmyk og takknemlig over å få denne muligheten. Gjengen i EUB kan vise til svært gode resultater, og jeg gleder meg til å jobbe videre med å nå nye mål sammen, sier Sletta selv i meldingen.

– Veronika er hardtarbeidende og målbevisst og har vist fram sine gode egenskaper som journalist i EUB. Vi er veldig glade for at hun har takket ja til denne stillingen. Vi har god tro på at dette vil styrke EUB-laget ytterligere, sier adm. dir og ansvarlig redaktør Bjørn Inge Salberg Rødfoss i pressemeldingen.

Sletta tiltrer stillingen umiddelbart og vil tre inn i den redaksjonelle ledergruppen sammen med frontansvarlig Thomas Nicolay Hansen og Salberg Rødfoss.

Powered by Labrador CMS