Mediefolk:

TV 2 ansetter Torgeir Knutsen, Knut Storvik, Jeanette Nyhammer Vik og Renold T. Christopher.
TV 2 ansetter Torgeir Knutsen, Knut Storvik, Jeanette Nyhammer Vik og Renold T. Christopher.

TV 2 ansetter flere til nettsatsing

Henter Torgeir Knutsen, Renold T. Christopher, Jeanette Nyhammer Vik og Knut Storvik.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 har ansatt to nyhetsreportere, en breakingreporter og en frontredigerer til satsingen på TV2.no, melder mediehuset selv i en pressemelding.

Torgeir Knutsen (27) går fra NRK og Renold T. Christopher (33) fra Avisa Oslo for å bli nyhetsreportere i TV2.no, begge starter i løpet av sommeren.

Knutsen kommer fra NRKs klimaredaksjon, har jobbet i Aftenposten/E24 og Romerikes Blad, og vikarierte som nyhetsreporter på TV2.no for noen år siden. Nå returnerer han til redaksjonen.

Christopher kommer fra Avisa Oslo, hvor han har jobbet som breakingjournalist det siste året. 33-åringen har også lang erfaring med forbrukerjournalistikk, etter nærmere seks år i TV 2 hjelper deg og Matkontrollen i produksjonsselskapet Mastiff. Han har også flere års erfaring fra NRK Hordaland.

– Begge disse journalistene har god evne til å jobbe frem egensaker om temaer folk er opptatt av, som er svært viktig for TV2.no å lykkes med fremover. Vi gleder oss stort til å få disse dyktige folkene på laget, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, i pressemeldingen.

Jeanette Nyhammer Vik (28) kommer fra Dagbladet, og er allerede i gang som breakingreporter i TV 2. I Dagbladet jobbet hun som breaking-, nyhets- og videojournalist. Hun har også vært innom NRK, og har journalistutdanning fra Oslo Met.

Knut Storvik (37), tidligere frontsjef i Drammens Tidende, starter som frontredigerer i TV 2 i løpet av juni. Storvik har tidligere jobbet blant annet i Romerikes Blad, og mange år i Gudbrandsdølen Dagningen. Han er utdannet både journalist og statsviter.

– Med disse rekrutteringene fortsetter vi å styrke kjernen av TV2.no-desken, som er helt essensiell i vår historiske satsing på breaking. Vi ser frem til at disse skal sette sine fotavtrykk på TV2.no, sier Solbrække i meldingen.

Powered by Labrador CMS