Preben Fjell (t.h.) blir TV 2-reporter. Her sammen med tidligere YouTube-makker Dennis Vareide på lansering av «Prebz & Dennis - The Movie» i 2017.
Preben Fjell (t.h.) blir TV 2-reporter. Her sammen med tidligere YouTube-makker Dennis Vareide på lansering av «Prebz & Dennis - The Movie» i 2017.

MEDIEFOLK:

«Prebz» blir TV 2-reporter

Flere ansettelser til satsing mot nye målgrupper.

Publisert Sist oppdatert

Preben Fjell (31), kjent for mange fra YouTube-kanalen «PrebzOgDennis», blir ansatt i TV 2 og skal bidra til satsingen på TV2.no, melder TV 2 selv torsdag.

Fjell skal skape og levere innhold til TV 2, og stillingen hans blir hetende «engasjementsreporter».

– Da jeg så stillingsannonsen var det som om den snakket til meg. Det var så mange punkter som traff meg personlig og erfaringsmessig. Også det å kunne være en del av et større team, og jobbe mot et felles mål gjorde at jeg ville ha jobben, sier Fjell i artikkelen.

Fjell går inn som del av den nyetablerte redaksjonen Hub2, som samler SoMe-reportere, videodesk, og to nyetablerte stillinger: ung-journalister og engasjementsreportere.

Redaksjonen har også ansatt Guro Halleraker (24), Martine Onstad (31), Marit Grøtte (31), Christine Skarstein Olsen (29), og Maria Rud Halvorsen (28).

– Hub2 skal sørge for innovasjon i måten vi når lesere og brukere på, og sikre at vi når flere med alt det gode innholdet som finnes i TV 2-universet. Jeg er veldig glad for at vi starter Hub2 med seks knallsterke ansettelser, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i artikkelen.

Powered by Labrador CMS