VG Sportens Arilas Berg Ould-Saada flytter til Manchester for å følge Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.
Foto: Cicilie S. Andersen/VG
VG Sportens Arilas Berg Ould-Saada flytter til Manchester for å følge Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: Cicilie S. Andersen/VG

VG-sporten oppretter Manchester-kontor for å være tett på Solskjær

Arilas Berg Ould-Saada blir stringer.

Publisert Sist oppdatert

VG-journalist Arilas Berg Ould-Saada flytter til Manchester for å bli avisas Manchester-stringer den kommende sesongen. Det skriver VG i ei pressemelding.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne utfordringen. En slik mulighet er selvfølgelig en drøm for enhver ambisiøs sportsjournalist som brenner for fotball og nyhetsformidling, sier Ould-Saada i pressemeldinga.

Satsiga ble vedtatt av VGs redaktører etter at Solskjær fikk fast jobb som manager i Manchester United i vår.

VG mener det er viktig å være tett på Ole Gunnar Solskjær i Manchester. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VG mener det er viktig å være tett på Ole Gunnar Solskjær i Manchester. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ould-Saada ble fast ansatt i VG for knapt et år siden, og har fulgt Solskjær på Old Trafford tett.

Ifølge sportssjef Øyvind Brenne oppfyller det alle nyhetskriterier at en nordmann er manager i Manchester United, og har stor tro på Ould-Saada som stringer i den engelske byen.

– Arilas har imponert helt siden han begynte hos oss som sommervikar for fire år siden. Han er idérik, temposterk og har gode journalistiske reflekser. Han fikser video, løpende rapportering og jakt på større saker. Og evner å bygge kilder, har en imponerende fotballkompetanse og arbeidskapasitet, skryter sportssjefen.

Han mener grepet underbygger at VG virkelig mener alvor med satsingen på sport, også fordi det er viktig for avisa å være gode på Premiere League for øvrig.

Powered by Labrador CMS