Mediefolk:

Vårt Land har ansatt Veslemøy Hedvig Østrem som nyhetsredaktør. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
Vårt Land har ansatt Veslemøy Hedvig Østrem som nyhetsredaktør. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Veslemøy Hedvig Østrem er Vårt Lands nye nyhetsredaktør

Forlater Aftenposten etter nesten ni år.

Publisert Sist oppdatert

Veslemøy Hedvig Østrem fra Aftenposten blir nyhetsredaktør i Vårt Land, mens Arne Borge blir kulturredaktør, skriver Vårt Land.

– Dette er en stor dag for Vårt Land. Østrem og Borge er to svært dyktige ledere, og vil gjøre Vårt Land til en tydeligere nyhets- og kulturavis som når ut til flere lesere. Opplaget vårt øker, og vi har store ambisjoner, sier sjefredaktør Bjørn K. Bore til egen avis.

Østrem har de siste ni årene vært ansatt i Aftenposten. Der har hun blant annet jobbet som kulturjournalist, konstituert kulturredaktør og leder for politikk og økonomiavdelingen.

– Målet mitt er å ta utgangspunkt i kjernen som er Vårt Land, ta vare på den, og se hva vi kan utvikle videre sammen, sier Østrem til Vårt Land.

Arne Borge har vært konstituert som kulturredaktør siden nyttår, og får nå stillingen på permanent basis. Han er utdannet litteraturviter og har jobbet i Vårt Land siden 2017.

– Kulturseksjonen skal ikke være et reservat bare for åndelig og kulturell påfyll. Kulturstoffet trenger å være påkoblet samfunnsdebatten, og samfunnsdebatten trenger perspektivene kulturjournalistikken kan tilføre, sier han.

Powered by Labrador CMS