Mediefolk:

Atle Jørstad Wergeland blir ny redaksjonell leder for Dine Penger
Atle Jørstad Wergeland blir ny redaksjonell leder for Dine Penger

Atle Jørstad Wergeland ny redaksjonell leder for Dine Penger

– Et privilegium, sier den nybakte lederen.

Publisert Sist oppdatert

Det siste året har han vikariert som avdelingsleder for Nisje i VG i Kari Tone Flågens mammapermisjon, nå blir Atle Jørstad Wergeland blir ny redaksjonell leder for Dine Penger.

– Jeg har hatt et ekstremt lærerikt 2021 med nisje-avdelingene i VG, og gleder meg veldig til å få være med på den satsingen som nå skjer på Dine Penger. Potensialet i merkevaren og folkene her er utvilsomt stort, sier Wergeland i en pressemelding.

Etter sommeren blir Dine Penger en del av nisje-satsingen til VG, på linje med de andre merkevarene.

– Privatøkonomi er utrolig viktig for oss alle, og jeg har veldig tro på at vi kan oppnå store ting ved å fokusere satsingen på Dine Penger. For meg å få lov til å lede en så kompetent gjeng på et stoffområde så tett på vanlige menneskers liv, er et privilegium, sier Wergeland.

Utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne, roser redaksjonen i Dine Penger, og tror Jørstad Wergeland er en god match med dem.

- Atle er en moderne leder som forstår samspillet mellom redaksjonen, det kommersielle, brukerbetaling og produkt og teknologi. Med solid ledererfaring, journalistisk teft og gode samarbeidsevner internt i VG og Schibsted er alle forutsetninger på plass for å lykkes med å øke brukerbetalingsinntektene gjennom relevant premiuminnhold om personlig økonomi.

Han legger til:

– Atle trigges av tall og hårete målsettinger, og jeg gleder meg til å se ham fyke ut av startblokkene etter en velfortjent sommerferie.

Powered by Labrador CMS