Mediefolk:

Høyskolen Kristiania har ansatt Audun Giske som sin nye IT- og digitaliseringsdirektør. Han kommer fra Egmont Publishing.
Høyskolen Kristiania har ansatt Audun Giske som sin nye IT- og digitaliseringsdirektør. Han kommer fra Egmont Publishing.

Audun Giske fra Egmont til Høyskolen Kristiania

Forlater mediebransjen.

Publisert Sist oppdatert

Audun Giske (45) er ansatt som ny IT- og digitaliseringsdirektør ved Høyskolen Kristiania, skriver høyskolen i en pressemelding.

Giske kommer fra stillingen som digitaldirektør i Egmont Publishing, hvor han har hatt det overordnede ansvaret for selskapets digitale strategi. Før Egmont var Giske direktør for Microsofts satsninger på redaksjonelle produkter og tjenester i forbrukermarkedet, inkludert MSN.

Giske er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslomet), og har blant annet jobbet som journalist i Kampanje og Aftenposten.

– Jeg tror overføringsverdien fra mediebransjen er ganske stor, samtidig som jeg helt sikkert veldig mye å lære om utdanningssektoren. Begge bransjer er i kraftig endring, ny teknologi byr på nye muligheter og nye utfordringer og en god måte å angripe dette på er å sette brukerne i sentrum og forså hva de mulighetene og utfordringene er. I Egmont kalte vi det å forstå kundereisen, Høyskolen Kristiania kaller det studentreisen. Dette er for meg begynnelsen på en god digitaliseringsprosess, skriver Giske i en kommentar til Journalisten.