Mediefolk:

Høyskolen Kristiania har ansatt Audun Giske som sin nye IT- og digitaliseringsdirektør. Han kommer fra Egmont Publishing.

Audun Giske fra Egmont til Høyskolen Kristiania

Forlater mediebransjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Audun Giske (45) er ansatt som ny IT- og digitaliseringsdirektør ved Høyskolen Kristiania, skriver høyskolen i en pressemelding.

Giske kommer fra stillingen som digitaldirektør i Egmont Publishing, hvor han har hatt det overordnede ansvaret for selskapets digitale strategi. Før Egmont var Giske direktør for Microsofts satsninger på redaksjonelle produkter og tjenester i forbrukermarkedet, inkludert MSN.

Giske er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslomet), og har blant annet jobbet som journalist i Kampanje og Aftenposten.

– Jeg tror overføringsverdien fra mediebransjen er ganske stor, samtidig som jeg helt sikkert veldig mye å lære om utdanningssektoren. Begge bransjer er i kraftig endring, ny teknologi byr på nye muligheter og nye utfordringer og en god måte å angripe dette på er å sette brukerne i sentrum og forså hva de mulighetene og utfordringene er. I Egmont kalte vi det å forstå kundereisen, Høyskolen Kristiania kaller det studentreisen. Dette er for meg begynnelsen på en god digitaliseringsprosess, skriver Giske i en kommentar til Journalisten.

Powered by Labrador CMS