Skup graver i kommunene

Har sendt graveteamet til Kommunal Rapport.

Det er tredje året på rad at Skup har sendt sitt graveteam ut. Første året var teamet hos Avisa Nordland i Bodø. Så ble teamet slått sammen med Tore Sandbergs gravestipend og dro litt senere til Østlands-Posten i Larvik.

Denne gangen er det til fagpressen og nærmere bestem Kommunal Rapport som har fått bistand fra teamet. I alt kom det seks kvalifiserte søknader om bistand til Skup. Og det er ifølge Skup egne nettsider. særlig behov for systematisering og koordinering det søkes etter.

– Vi jobber med mange saker og prosjekter i kommunal og fylkeskommunal sektor. Nå ser vi fram til å jobbe sammen med Skups kompetente graveteam og snu steiner som ikke tidligere er snudd.  Som i all redaksjonell virksomhet, vil vi også i dette prosjektet være opptatt av å løfte fram konkrete enkeltsaker, som har generell overføringsverdi til alle landets kommuner, sier ansvarlig redaktør Britt Sofie Hestvik i Kommunal Rapport.

SKUP og Tore Sandbergs graveteam består i år av: Jens M. Johansson, Bjørn Olav Jahr og Ståle de Lange Kofoed. I tillegg vil det kobles på noen andre krefter underveis i prosessen.

 

Powered by Labrador CMS