Tobias Kvalvik Henriksen og Erik Sergio Auklend har fått jobb i Avisa Oslo.
Tobias Kvalvik Henriksen og Erik Sergio Auklend har fått jobb i Avisa Oslo.

MEDIEFOLK:

Avisa Oslo ansetter to vaktsjefer

Amedia-avisen rekrutterer fra NRK og Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Erik Sergio Auklend (34) og Tobias Kvalvik Henriksen (26) er nye vaktsjefer i Avisa Oslo, skriver Avisa Oslo i en pressemelding.

Henriksen kommer fra NRK. Han har tidligere erfaring både som journalist og frontsjef fra både Nordlys, reporter i TV 2, Folkebladet, iTromsø og Avisa Nordland.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til kjente og kjære Amedia. Avisa Oslo er et kjempespennende sted å jobbe, og jeg ser frem til å bidra til at vi fortsetter å sette dagsorden i hovedstaden, sier Henriksen, som vil være på plass i redaksjonen i løpet av mars.

Auklend kommer fra Dagbladet. Han har tidligere også erfaring som reporter og frontsjef i Drammens Tidene, samt ulike roller i NRK, Budstikka, Discovery og Rogalands Avis.

– Det er med stor interesse og motivasjon jeg tar fatt på spennende oppgaver i Avisa Oslo. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å bli med på laget som utgjør landets beste lokalavis, i Norges mest fantastiske by, sier Auklend, som skal ha litt pappapermisjon før han begynner til sommeren.

– Vi er utrolig glade for at Tobias og Erik har takket ja til stillingene som vaktsjefer. De kommer til å tilføre ny kompetanse inn i vaktsjefrollen hos oss og vi gleder oss til å få dem på plass, sier nyhetsredaktør Hanne Taalesen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS